Announcement

Collapse
No announcement yet.

301 Redirects Not Working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 301 Redirects Not Working

    Hi,

    We just moved from our old service to 3d cart and none of the 301 redirects are working.

    We set up in the redirects:

    Under old url: /tungsten-rings.html

    New url: /All-Tungsten-Rings_c_10.html

    When I go to the old url that is in google (tungstenfashions.com/tungsten-rings.html) we get a 404 error.

    Can anyone help? I am not sure what we are doing wrong.


    UPDATE: I figured it out... I should not have had the / before each line...

    Hopefully this will at least help someone else out there...
    Last edited by damiencaz; 09-17-2012, 10:47 AM.

  • #2
    I just set up redirects on a site I am about to live on. Do you know if we need the entire url in both or either box, ie, myoldurl.com/old-item or mynewurl.com/newitem

    Or just:

    old-item

    newitem

    Comment


    • #3
      The latter. old-item new-item

      Comment


      • #4
        Yup, what he said - and no slashes to start. That was where I F*%ED it up.

        Good luck man

        Comment


        • #5
          Originally posted by cbsteven View Post
          The latter. old-item new-item
          Ugh... Worked on them a little last night, got about 180 done. Doing more tonight but guess I will need to fix last nights work.
          Last edited by rburton34; 09-17-2012, 07:47 PM.

          Comment


          • #6
            It takes time and lots of breaks to get it done - but you will get there.

            Comment

            Working...
            X