Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems uploading images with Filezilla

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems uploading images with Filezilla

    Starting sometime last week I can not upload images using Filezilla FTP. It worked fine a recently as 11/7/14. I haven't changed any of the settings. Has anyone else had any problems recently? Below are the messages I get in Filezilla:

    Response: 331 Password required
    Command: PASS **************
    Response: 230 User logged in.
    Command: OPTS UTF8 ON
    Response: 200 OPTS UTF8 command successful - UTF8 encoding now ON.
    Command: PBSZ 0
    Response: 200 PBSZ command successful.
    Command: PROT P
    Response: 200 PROT command successful.
    Status: Connected
    Status: Starting upload of \\feserver\FESERVER_SHARE\Web Images\Web Images\658010114400.jpg
    Command: CWD /web/assets/images
    Response: 250 CWD command successful.
    Command: TYPE I
    Response: 200 Type set to I.
    Command: PASV
    Response: 227 Entering Passive Mode (173,192,56,226,22,231).
    Command: STOR 658010114400.jpg
    Response: 150 Opening BINARY mode data connection.
    Response: 550 The supplied message is incomplete. The signature was not verified.
    Error: File transfer failed after transferring 293,719 bytes in 1 second
    Status: Starting upload of \\feserver\FESERVER_SHARE\Web Images\Web Images\658010114400.jpg
    Status: Retrieving directory listing...
    Command: PASV
    Response: 227 Entering Passive Mode (173,192,56,226,22,232).
    Command: LIST
    Response: 150 Opening BINARY mode data connection.
    Response: 226 Transfer complete.
    Command: PASV
    Response: 227 Entering Passive Mode (173,192,56,226,22,233).
    Command: STOR 658010114400.jpg
    Response: 150 Opening BINARY mode data connection.
    Response: 550 The supplied message is incomplete. The signature was not verified.
    Error: File transfer failed after transferring 293,719 bytes in 1 second

  • #2
    Update to the newest version that has new https support. It's a poodle-related fix.
    - Dean P. e-commerce and small business consulting

    Comment


    • #3
      Thanks, we did download the update to 3.9.06 and are still having the same problem.

      Comment


      • #4
        What is your setting for Encryption?
        - Dean P. e-commerce and small business consulting

        Comment

        Working...
        X