Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is anyone using the Version 8 upgrade?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Is anyone using the Version 8 upgrade?

    According to the announcement, Version 8 started rolling more than 3 weeks ago. Unless we have missed it, not a single merchant has posted any comments or feedback. We have yet to receive the upgrade.
    Luxlife

  • #2
    Both of my stores haven't been upgraded. I'm guessing that they're ironing out bugs.

    Comment


    • #3
      Nothing here either.

      Comment


      • #4
        Not upgraded yet but would love to know if its coming soon.
        Pat Cotter

        The Preemie Store

        Comment


        • #5
          Our site was just upgraded in the last 12 hours or so ... making sure everything can be found! :-)
          Joe Arbogast
          http://www.birdsafestore.com

          Comment


          • #6
            one of my sites was just upgraded. I'd be interested to hear if anyone's noticing bugs or settings that have to be changed

            Comment


            • #7
              Nothing obvious found yet. Though the new Custom Rewards feature dosen't seem to be working. When I check the box to Enable it, it doesn't stay checked when I save the page. and I get an error when I try to insert the Widget into the Global Footer -- perhaps because it won't enable.
              Joe Arbogast
              http://www.birdsafestore.com

              Comment


              • #8
                I logged a call recently to ask when my store would be upgraded (so I got some sort of notice) - but got fobbed off. I would love to see how the new pre-order module works.
                Sue
                Fabric Garden
                fabricgarden.com.au

                Comment


                • #9
                  Nothing yet and they're bad at giving any time frames. My sand box has it install though, but I don't notice any bootstrap themes like they indicated. Did anyone find that?

                  Comment


                  • #10
                    I think one of our carts was upgraded...not sure* because that site is down as I type this.

                    However a few days ago I noticed that all of our email templates (New Order - Customer, Shipped - Customer, Register - Customer, etc. etc. etc.) -- every single one of them -- was reverted back to the original stock 3DCart email template.

                    It stripped our subject lines, any custom coding (including the content of the email), Display Names -- all of it -- and reverted it back to "original"...like when you first sign up for a cart and it has whatever wording 3DCart puts in there.

                    One of the most annoying things I've encountered in quite a while.

                    Edit: Site is back up, and I can now confirm that it is on Version 8. That said, I have not played around with any new features...spent most of my time re-entering email templates that it erased when we were switched. For what it's worth, they said that they have implemented a fix for the email thing, so I hope no one else has the same issue when their site is switched over.

                    -James
                    Last edited by JR123; 08-29-2017, 02:40 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Looks like I was upgraded today, checking things over now

                      Comment


                      • #12
                        Mine was upgraded today and having problems with 2 things. 1. 3dcart admin dont like firefox when adding pics. I had to figure out what was going on, even though it was showing up in the FTP. I used chrome and it woked just fine. 2nd.....using the sitemap with bing, getting a XML error. Per in the admin. says to use sitemap.xml, but support says to use sitemap.asp.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Choice Checks View Post
                          ...the admin says to use sitemap.xml, but support says to use sitemap.asp.
                          I just tested this in Webmaster Tools / Search Console - you can use either; they both work.
                          - Dean P. e-commerce and small business consulting

                          Comment


                          • #14
                            Thanks DeanP. I appreciate it. Im still getting an Error, and a ticket has been opened. Waiting on a response. Just making sure im doing everything right Thanks.

                            Comment


                            • #15
                              Oops! Sorry about that - I glazed over the Bing part. I tested in in Google. Waiting for support to respond is the right move.
                              - Dean P. e-commerce and small business consulting

                              Comment

                              Working...
                              X