Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sites not rendering correctly

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sites not rendering correctly

    I have 5 sites on different servers. All are not rendering correctly. No changes on our side. I opened a ticket but 6 hours later and still no response. The home page main image is gone, product pages - products descriptions are gone. Lots of other issues.

    Is anyone else having issues??
    TheWrightStuff.com
    CaregiverProducts.com
    ArthritisSupplies.com

  • #2
    Our main site was completely down as well as our admin. Called and waited for tech, put in a ticket and it came back up within about 20 minutes. Back end down is not as much of an issue for us.....front end to customer down and it's a problem. Fortunately, for us only a short period.

    Comment


    • #3
      Chris

      The the common-html5 jquery.min.js giving an error.

      Go into your frame and find:
      <script type="text/javascript" src="assets/templates/common-html5/js/jquery.min.js?vcart=10.1.3"></script>

      Change to
      <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js"></script>

      clear cache and refresh
      TheCartDesigner.com
      Not 3dcart Owned or Operated
      100% Independent 3dcart Expert


      Follow Us on Twitter

      Comment


      • #4
        Thanks a lot... That fixed the issue.
        TheWrightStuff.com
        CaregiverProducts.com
        ArthritisSupplies.com

        Comment


        • #5
          I still have not received a response from support....
          TheWrightStuff.com
          CaregiverProducts.com
          ArthritisSupplies.com

          Comment


          • #6
            This is what is great about these forums - Getting Answers. Very nice of you Shaun to help Chris out.
            http://www.pack-secure.com

            Packaging and Shipping Supply Specialists

            Comment


            • #7
              Just noticed today that all descriptions and reviews are not showing on product pages, as well as Related Items (they exist in source code.) Put in a support ticket as Emergency 5 hours ago. No response. I will try the jquery fix. Looks like I'll have to take the crazy amount of time to switch to a different cart platform. This is the umpteenth problem in 6 months with slow to no support.

              Comment


              • #8
                Originally posted by thecartdesigner View Post
                Chris

                The the common-html5 jquery.min.js giving an error.

                Go into your frame and find:
                <script type="text/javascript" src="assets/templates/common-html5/js/jquery.min.js?vcart=10.1.3"></script>

                Change to
                <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js"></script>

                clear cache and refresh
                Worked, Thank you! Looks like that file was modified 5/1/20, so we've probably had that problem for a few days.....

                Comment


                • #9
                  Interesting cause we've had a crap ton of customers complaining about an issue in the checkout all day. Several reported that there was NOTHING from the credit card section down. Can't replicate it though. I don't think the checkout frame uses the same script files.

                  Comment


                  • #10
                    That isnt good :( Ohh boy. I've had a hard time of updating products and not displaying, even after clearing the cache and tried it on different browsers.

                    Comment


                    • #11
                      Edit: The site is http://www.glsaudio.com
                      Edit 2: We actually aren't using MagicZoomPlus but the product images used to be clickable to get a 1500 pixel version of the image. Now they are not clickable so this isn't working.

                      We are having similar issues with our product pages (listing_0.html). See attached screenshot. The MagicZoomPlus isn't working, and the Responsive Tabs are not rendering. Any help would be appreciated!

                      Here is the top section of code on listing_0.html page if that helps:

                      Code:
                      <script type="text/javascript" src="assets/templates/common-html5/js/listing.js"></script>
                      <script type="text/javascript" src="assets/templates/common-html5/3dzoom/magiczoomplus.js"></script>
                      <script type="text/javascript" src="assets/templates/common-html5/js/jquery.responsive.tabs.min.js"></script>
                      <link href="assets/templates/common-html5/3dzoom/magiczoomplus.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />
                      <link rel="stylesheet" href="/assets/templates/common-html5/css/flexslider.css" type="text/css" media="screen" />
                      <script type="text/javascript" src="/assets/templates/common-html5/js/jquery.flexslider-min.js"></script>
                      <script type="text/javascript">
                      if (typeof jQuery == 'undefined') {
                      document.write("<script type=\"text/javascript\" src=\"assets/templates/common-html5/js/jquery.min.js\"></" + "script>");
                      }
                      
                      jQuery.getScript('assets/templates/common-html5/js/jquery.simplemodal.min.js');
                      Attached Files
                      Last edited by OCSpeaker; 05-06-2020, 07:14 PM.

                      Comment


                      • #12
                        There seems to be some jquery issues, i see a ticket open on this already, i'll make sure we have a fix asap.

                        Uncaught TypeError: e.indexOf is not a function
                        at k.fn.init.k.fn.load (jquery.min.js?vcart=10.1.3:2)
                        at quick_view.js?vcart=10.1.3:1
                        ----------------------------
                        Gonzalo Gil
                        3dCart Support
                        800-828-6650 x111

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by GonzaloGil View Post
                          There seems to be some jquery issues, i see a ticket open on this already, i'll make sure we have a fix asap.

                          Uncaught TypeError: e.indexOf is not a function
                          at k.fn.init.k.fn.load (jquery.min.js?vcart=10.1.3:2)
                          at quick_view.js?vcart=10.1.3:1
                          Yes, I did send a chat message through the admin portal. I posted on here to maybe get a quicker response. Thank you for your help.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by GonzaloGil View Post
                            There seems to be some jquery issues, i see a ticket open on this already, i'll make sure we have a fix asap.

                            Uncaught TypeError: e.indexOf is not a function
                            at k.fn.init.k.fn.load (jquery.min.js?vcart=10.1.3:2)
                            at quick_view.js?vcart=10.1.3:1
                            Gonzalo, this seems to have been fixed since 10am this morning, is that right?

                            Comment


                            • #15
                              UPDATE: Working now!
                              I tried the fix that TheCartDesigner mentioned but it did not work. My descriptions are still not loading. Support says they passed to the Development team. My whole site has no descriptions!
                              Last edited by discpb; 05-07-2020, 03:10 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X